ΙΣΤΟΡΙΑ

H εταιρεία A. ANΘΗ - Δ. ΚΑΝΤΙΚΟΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο της μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων στο Νομό Μαγνησίας και σε άλλες περιοχές της  Ελλάδος. Ιδρυτές και μέτοχοι της εταιρείας είναι οι αρχιτέκτονες Γεώργιος Άνθης και Κωνσταντίνος Καντίκος, επίτιμα μέλη το Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στην αρχή σαν Γ. ΑΝΘΗΣ - Κ. ΚΑΝΤΙΚΟΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ  Ε.Π.Ε. είχε την έδρα της στην οδό Κ. Καρτάλη 208 και παράλληλα είχε παράρτημα στην Σκιάθο στην οδό Παπαδιαμάντη.

Κατόπιν σαν Γ. ΑΝΘΗΣ - Κ. ΚΑΝΤΙΚΟΣ Τ.Ε.Μ.Κ.Α. Ο.Ε. εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο γραφείων. Τα γραφεία μας  αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα, ισόγειο και δεύτερο όροφο δυο επιπέδων, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Βόλου, στην οδό Αντωνοπούλου 181.

Στη συνέχεια η εταιρεία μετατράπηκε λόγω συνταξιοδότησης του Γεώργιου Άνθη σε ετερόρρυθμη με την επωνυμία Κ. ΚΑΝΤΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΤΕΜΚΑ Ε.Ε.

Σήμερα  η εταιρεία συνεχίζει  την πορεία της με την επωνυμία Α. ΑΝΘΗ - Δ. ΚΑΝΤΙΚΟΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Μ.Κ.Α.  ΑΝΘΗ - ΚΑΝΤΙΚΟΥ Ο.Ε.,  βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με μεγάλο δίκτυο ειδικών επιστημονικών συμβούλων και τεχνικό προσωπικό που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία. Το γραφείο στελεχώνουν η Ασημένια Άνθη αρχιτέκτονας μηχανικός και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο Δημήτρης - Χριστόφορος Καντίκος μηχανολόγος μηχανικός σε εξέλιξη, η Χριστίνα Ανδρεάδη πολιτικός μηχανικός και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Άννα Μπάντζιου διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.